SLOBODAN DJURKOVIC HTELA BI JOS JEDNOM FREE DOWNLOAD

Pros Najbolja pozicija u samom mestu. Blizu je plaza, prodavnica igraonica za decu, restorani. Pros Pozicija – Blizina plaze, parking, samoposluga, solidan prostor. There are no fixed dates. Air conditioner usage is included in the price. Poslednji dan boravka smo pitali da usisami auto sto su nam bez pitanja omogucili i produzni kabl! Domacini su vam na raspolaganju stalno obzirom da za sve sto vam je potrebno mozete da se obratite finim ljudima koji rade u taverni Afroditi.

Uploader: Melmaran
Date Added: 1 April 2012
File Size: 45.94 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 12214
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Mada nisu ni jednom pocistili prostrije smestaja sto je ipak trebalo bar jednom u toku deset dana. U Afroditi Apartments smo boravili u periodu jula Od prvog do poslednjeg dana sve je bilo odlicno, Anna vlasnica je veoma kulturna i normalna osoba, sa kojom sve moze da se dogovori, veoma smo zadovoljni kompletnom uslugom koja nam je pruzena kod Anne i Jorgosa, kao i u samom Toroniju, jako bitna stvar je ta da nema buke i galame, glasne muzike, plaza je cista, voda kristalna tokom celog dana, nekada zna slobodan djurkovic htela bi jos jednom jako duva vetar na samoj plazi ali nista strasno.

Peskira dosta,tople vode uvek,parking u hladu,terase velike sa tendama,komarnici na svim prozorima i vratima. Meni je to smetalo ne mora da znaci da ce Vama.

Скачать песню slobodan – cataha слушать mp3 на телефоне

Sve ostalo je OK. Post a Comment Your name. U samom “centru” Toronija.

  C00D11BA FREE DOWNLOAD

Mislim da nije toliko idealno jedno bi bilo toliko skupo. Bili smo u trokrevetnom studiju na prvom spratu, manjih dimenzija sa terasom i smestaj je manje vise OK. All studios have air-conditioning, equipped kitchen and balcony with sea view. Eto nadam se da ce vam moji utisci makar malo pomoci,potrudila sam se da Vam docaram sto slikovitije,ali svakako ako se odlucite za smestaj Afrodita necete pogresiti.

Wizdeo Analytics

And for the things like arrival and departure dates, number of guests etc. Pros Uredno i cisto.

Toroni je divno mesto imaju prelepu plazu, more je kristalno cisto i nema guzve. Poslednji dan boravka smo pitali da usisami auto sto su nam bez pitanja omogucili i produzni kabl! Pros Parking u hladu,blizina plaza,marketa,girosa,divni vlasnici. Pros Blizina plaze,supermarket je u lokalu odmah pored apartmana,obezbedjen parking u dvoristu. Hvala Nikani na svemu. Sto se tice kupatila ono sto je meni bilo najbitnije je bila topla voda koju sam imala u izobilju.

‎Grand Hitovi, Vol. 2 by Various Artists on Apple Music

Smestaj je zaista korektan i prilagodjen udobnom boravku. Domacini su vam na raspolaganju stalno obzirom da za sve sto vam je potrebno mozete da se obratite finim ljudima koji rade u taverni Afroditi. Pros Sve preporuke Cons Nema mana! Na koji nacin bih mogla ako rezervisem da izvrsim upltu?

We are at the South and of the peninsula of Halkidiki in the middle of the three legs, called Sithonia, near the ancient Toroni. You can choose the dates of arrival and departure. Send us an e-mail to see if there is any discount for periods longer than two weeks. Potrebna su slobodn dva trokrevetna studija sa ili bez pogleda na more.

  GLIDOS FREE DOWNLOAD

Grand Nettv.plus Hitovi 2 2014

If cancelled later, or in case of no-show, deposit will not be refunded. Molim Vas za informaciju o raspolozivosti i cene smestaja od 3. Posteljina se menja na svakih 5 dana,kao sto je navedeno na njihovom sajtu Air conditioner usage is included in the price. Pros U samom mestu slobocan restorane i mesta za brzu hranu, poslastice, jedan mali luna park, market je odmah pored Afroditi apartmana, plaza preko puta, tako da je sve skoncentrisano na jednom metu.

Kao sto ste primetili sve su pozitivni komemtari prosto to su moji utisci koji su kao sto sam na pocetku rekla jako lepi Half Board – bed, breakfast and one more meal per day lunch or dinner FB: Solidan smestaj, na odlicnom mestu.

Thank you very much!